U Splitu potraga za Željkom Domljanovićem

Radiosarajevo.ba
U Splitu potraga za Željkom Domljanovićem


Rodbina, prijatelji te splitska policija već peti dan tragaju za 42-godišnjim Željkom Domljanovićem iz Splita, on je nestao prošlog četvrtka i od tada mu se gubi svaki trag  javlja Slobodna Dalmacija.

Prema izjavama njegovog šurjaka Vuka Oerba, Željko je u četvrtak, oko 10 sati ujutro, u splitskoj podružnici Basler osiguranje rekao svojim kolegama da se osjeća loše te da ide kod doktora.

Tada je izašao iz ureda i isključio mobitel, od tada su nestali i on i njegov automobil, bijela škoda fabija sa oznakom ST-882-UH. U trenutku nestanka na sebi je imao modri sako i kariranu košulju.



U trenutku kada je zadnji put viđen, Domljanovićje kod sebe imao mobitel s dvije kartice, ali on je isključen tog četvrtka oko 10 sati.

„Budući da je imao takav posao da je znao po cijeli dan biti na terenu, sa strankama na sastancima gdje bi isključio mobitel, nije nam ništa bilo čudno. No kada se oko 21 sat tog četvrtka nije još pojavio kod kuće i kako je mobitel još bio isključen, postali smo zabrinuti“ – kazao je Oreb.

Dodaje kako Željku nije nikada bilo svojstveno da ovako iznenada nestane, nije bio ovisan ni o kakvim opojnim sredstvima, alkoholu, nije se kockao, niti je ikada pokazivao vrstu autodestrukcije.
U potrazi za Željkom pretražili su obalni dio Marjana, područje Žnjana, Kašjune, dio oko Instituta na Marjanu i mnoge druge kvartove.

„Mi ga samo želimo naći! Imam super odnos doma, uvijek smo svuda išli zajedno, nikada nije bilo nekih svađa niti išta slično. Svi ga vole i svi su zabrinuti i nepojmljivo na je da mogao samo tako nestati“, rekao  je brat Željkove supruge.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak