U sljedeća tri dana u Zagrebu 30 cm snijega

Radiosarajevo.ba
U sljedeća tri dana u Zagrebu 30 cm snijega


Hrvatska se danas probudila pod novim snježnim pokrivačem. Noćas i jutros u Zagrebu i Križevcima je palo 3 cm novog snijega, Varaždinu 7 cm, na Sljemenu i Karlovcu 11 cm, dok je u Ogulinu palo 31 cm novog snijega, javlja Jutarnji.hr.

Snijeg koji pada na području Zagreba usporava javni gradski promet, a ZET javlja da su na većini gradskih i prigradskih autobusnih linija odstupanja od voznih redova.

Meteorolozi su prognozirali da će u slijedeća tri dana u Zagrebu pasti oko 30 centimetara snijega, javlja Index.hr.

Sinoć je zimsku službu posjetio i gradonačelnik Milan Bandić koji je još jednom ponovio kako Zagreb ima najbolju zimsku službu u Evropi.  "Ti dečki rade besprijekorno. Ja tim ljudima vjerujem već 13 godina. Vidjeli ste što se događa u Londonu ili Munchenu kad padne 15 cm snijega, poručio je Bandić.

"Snijeg pada na širem gradskom području usporava promet, i na većini gradskih i prigradskih autobusnih linija bilježimo odstupanja od voznih redova, a prometne poteškoće izraženije su na linijama čije trase prolaze brdskim predjelima naše prometne mreže, saopćili su iz Zagrebačkog električnog tramvaja, javlja Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak