U kabinetima Jadranke Kosor nije bilo Facebooka

Radiosarajevo.ba
U kabinetima Jadranke Kosor nije bilo Facebooka

Odlaskom Jadranke Kosor iz premijerskog ureda doznale su se neke zanimljive informacije o tome na koji je način funkcioniralo njezino malo 'carstvo', piše Večernji list, prenosi Danas.hr.

Naime, Kosor je kao predsjednica Vlade, navodno, naredila zaposlenicima Ureda za odnose s javnošću da moraju pisati SMS vijesti i slati ih na njezin mobitel. Naime, Kosor je najkasnije svaka dva sata zahtijevala sažetak svih vijesti u hrvatskim medijima koje se na bilo koji način odnose na nju.

Svojim 'carstvom' Jadranka Kosor je vladala prilično strogo, pa zaposlenici njezinog ureda nisu smjeli koristiti društvene mreže poput Facebooka, a zabrane su, kako piše Večernji list, vladale i na hodnicima, pa tako 'obični' zaposlenici nisu smjeli zalaziti u prostor u kojem je bio smješten ured Jadranke Kosor.

Zaposlenici koji su imali puno posla, navodi Večernji list, nisu smjeli ručak donositi na radno mjesto i tamo ga konzumirati dok rade. Kosor je očito što više dogovora članova Vlade odlučila zadržati tajnima, pa su tako iz sobe u kojoj se održavaju sjednice izbačene kamere, jer je postojala mogućnost da vanjske televizije preuzmu njihov signal, navodi Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak