Tragedija na popularnom muzičkom festivalu u Hrvatskoj: Preminuo mladić

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija na popularnom muzičkom festivalu u Hrvatskoj: Preminuo mladić

Jedan posjetitelj splitskog festivala elektronske glazbe Ultra Europe preminuo je nakon što je noćas doveden u splitsku bolnicu.

Kako smo ranije objavili, posjetitelj je zaprimljen u bolnicu zbog trovanja i otežanog disanja, a pozlilo mu je u krugu Parka mladeži.

Kako se doznaje, danas je preminuo u Kliničkom bolničkom centru Split, a detalji još nisu poznati. Očekuje se više informacija iz Kliničkog bolničkog centra Split.

"Dream Team" je ranjiv: Svjetski prvaci namučili SAD, LeBron prelomio u završnici

Bio je hospitaliziran

Podsjetimo, nakon druge večeri Ultra Europe festivala pomoć u KBC-u Split pružena je jedanaestorici posjetitelja. Riječ je o devet punoljetnih stranih državljana i dvoje Hrvata.

"Riječ je najviše o intoksikacijama alkoholom i drugim supstancama te poteškoćama u dišnom sistemu. Jedan pacijent imao je otvorenu rana glutealne regije, a drugi ubod neidentificiranog predmeta u nadlakticu. Jedna osoba je hospitalizirana na Klinici za unutrašnje bolesti, a drugi su nakon medicinske obrade otpušteni", otkrili su jutros iz KBC-a Split, piše Dalmacija Danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak