Tragedija kod Ljubovije: Tijelo bebe pronađeno u Drini

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija kod Ljubovije: Tijelo bebe pronađeno u Drini

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su pretragom Drine na području Ljubovije gdje se prevrnuo čamac sa migrantima tijelo bebe, dok je policija RS iz Drine izvukla tijelo još jedne muške osobe, saopćio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

"Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su danas oko 15.30 sati, u mjestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, tijelo bebe starosti oko devet mjeseci. Ona je, na žalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca sa migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu rijeku između mjesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u opštini Zvornik.

Beba je bila sa majkom čije je tijelo ranije danas izvučeno iz rijeke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tijela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije RS pronašli tijela dva muškarca.

Sin legendarnog Đorđa Balaševića prošetao crvenim tepihom sa suprugom i kćerkicom

Pretraga se i dalje nastavlja", izjavio je Dačić.

Više možete pročitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak