Srbijanskoj voditeljici autobus otkinuo ruku, a sada je sa svima podijelila sretne vijesti

1
Radiosarajevo.ba

Srbijanska voditeljica Dea Đurđević je prije četiri godine doživjela stravičnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Sada je Dea Đurđević otkrila svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako će ju konačno moći opet koristiti.

Dea se oglasila na Instagramu i otkrila kako teče njezin oporavak i kako je prošla jedna od ukupno 22 operacije na kojima je dosad bila.

Denis Bećirović govorio pred Vijećem sigurnosti UN-a: "Dopustite mi da vas upoznam s 5 prevara RS-a"

Lijepa voditeljica Pinka objavila prvi selfie nakon teške nesreće

"Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. U petak mi je prof. dr Marko Bumbaširević operirao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtjevna operacija koju samo on može napraviti u Europi. Trebalo mi je puno da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osjećam fantastično.

Beskrajno sam zahvalna doktoru Bumbašireviću što mogu koristiti svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Magija. Zahvaljujem se i fantastičnom osoblju počevši od doktora, anesteziologa, sestara. Hvala vam na divnoj njezi i svim osmijesima. I ovo smo preživjeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najljepše smijemo i najjače se borimo", napisala je Dea Đurđević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak