Sahrana 13 ubijenih u Velikoj Ivanči u petak

Radiosarajevo.ba
Sahrana 13 ubijenih u Velikoj Ivanči u petak


Zdravstveno stanje Ljubiše Bogdanovića, koji je u srbijanskom selu Velika Ivanča ubio 13 svojih komšija, i dalje je kritično, dok je stanje njegove supruge Javorke nešto bolje, saopšteno je danas iz Urgentnog centra, javlja Tanjug.

Dežurna ljekarska ekipa ocjenjuje da se stanje Bogdanovića (60), koji je prije dva dana ubio 13 ljudi, može smatrati kritičnim.

Vitalne funkcije njegove supruge (60) su stabilne, ali se ne mogu dati nikakve prognoze, ona je pod stalnim nadzorom ljekara nakon hirurške intervencije.

Srbijanski Blic piše da će mještani Velike Ivanče koji su ubijeni u masakru u utorak biti sahranjeni u petak u 13 sati na lokalnom groblju, a kovčezi sa 13 tijela biće od 10 sati ispred crkve u centru Velike Ivanče.

Predsjednik Mjesne zajednice Velika Ivanča, Radojica Jovanović kaže da je cijelo selo angažovano na organizaciji sahrana i sređivanju sela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak