Porodica pokreće privatnu potragu za Antonijom

Radiosarajevo.ba
Porodica pokreće privatnu potragu za Antonijom

Ni dva mjeseca od nestanka nema traga Antoniji Bilić, djevojci iz Drniša.  Dragan Paravinja u čijem su kamionu pronađeni tragovi koji upućuju da je bila s njim, policiji ne pomaže, a njegove izjave kontradiktorne su. Policija i dalje traga za Antonijom, ali smanjenim intenzitetom stoga je porodica odlučila pokrenuti privatnu potragu.

"Duboko vjerujemo da je Antonia živa te ćemo se morati odlučiti za privatnu potragu kako bismo spasili život naše Antonije", piše između ostalog na Facebook stranici Nestala - Antonija Bilić.

U potragu za djevojkom uključena je i poznata web stranica Missing International koja surađuje s brojnim agencijama širom svijeta. Na stranici se nalaze Antonijine fotografije, kratak opis te video s kontaktima ukoliko neko ima neke informacije o njoj. 

"Posljednji je put viđena 7. juna oko 10 sati, kada je stopirala na Čikolskom mostu na drniškom području. Signal njezinog mobitela posljednji je put zabilježen isti dan oko 15.40 na području Karlovca. Antonia je vrlo tiha djevojka koja nikad prije nije napustila svoj dom. Molim vas pomozite nam da je nađemo", stoji na stranici Missing International. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak