Političar ucjenjivao fudbalera Crvene zvezde kompromitirajućim fotografijama

Radiosarajevo.ba
Političar ucjenjivao fudbalera Crvene zvezde kompromitirajućim fotografijama

Nemanja Marković (25), bivši predsjednik omladine Beograda Nove stranke, uhapšen je zbog sumnje da je od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Mihaila Ristića (23) tražio 5.000 eura da ne bi objavio njegove kompromitujuće fotografije.

Marković i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji sada brani boje Sparte iz Praga, navodno su bili bliski prijatelji sve dok Marković nije pokušao da se okoristi o svog druga, prenosi Blic.

Navodno se mladi fudbaler dopisivao ssa jednom djevojkom kojoj je u nekom trenutku poslao i svoje nage fotografije. Te iste fotografije djevojka je proslijedila Markoviću, a istragom se utvrđuje u kakvoj su vezi bili bivši član Nove stranke i devojka koja mu je doturala provokativne fotografije Zvezdinog igrača.

 - Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima fudbalera, kao i kompletna prepiska - kazali su izvori uključeni u istragu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak