Podrška napadaču Velimira Ilića (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Podrška napadaču Velimira Ilića (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova u petak je saopštilo, tokom održavanja neprijavljenog javnog skupa u organizaciji Nove Srbije, predsjednika te stranke Velimira Ilića, dok je davao izjave novinarima, napao Dejan Stojadinović i udario ga u glavu.

"Stojadinović je prišao Iliću i zadao mu udarac šakom u predelu glave, nakon čega je više nepoznatih osoba fizički nasrnulo na Stojadinovića i zadalo mu više udaraca", navedeno je u saopštenju.



MUP je istakao da su "u cilju sprečavanja daljeg narušavanja javnog reda i mira i povređivanja ljudi, intervenisali policijski službenici Policijske stanice Stari grad"

Stojadinoviću je određena mjera zadržavanja i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava za krivično djelo nasilničkog ponašanja.

http://www.youtube.com/watch?v=i7wXvc1guDk&feature=player_embedded

Facebook podrška

Grupa koja podržava Stojadinovića broji preko 1.300 članova. Uz komentare "Ruka ti se pozlatila", i "Herojem nazivano svakoga ko pravdu stavlja ispred sopstvenih interesa!", članovi grupe, također, Velimira Ilića nazivaju nasilnikom i ismijavaju.

DEJAN STOJADINOVIC - FAN KLUB COVEKA KOJI JE PREBIO VELJU ILICA


radiosarajevo.ba




Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak