Otkriveni detalji incidenta sa trajekta: 'Iza nesvakidašnjeg prizora ipak ne stoji romantika'

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveni detalji incidenta sa trajekta: 'Iza nesvakidašnjeg prizora ipak ne stoji romantika'

Društvenim mrežama širi se snimka nevjerojatnog prizora iz trajektne luke u Splitu. Muškarac srednjih godina visi na rampi trajekta Petar Hektorović dok brod isplovljava prema Komiži.

Ovaj bizaran događaj snimljen je subotu u 15 sati u Splitu. Autor videa našalio se da je muškarac možda zakasnio na trajekt za Vis, a neki su šaljivo predviđali da ga na otoku čeka djevojka. No, prizor nije bio nimalo smiješan radnicima Jadrolinije.

Ispostavilo se da muškarac nije zakasnio na trajekt. Htio je stići do Visa, ali nije imao novaca za kartu pa se odlučio 'švercati', piše Dalmatinski portal.

Poslušajmo konačno struku o šumama i vodi: Spasimo budućnost na greškama iz prošlosti

Uvukli su ga na trajekt

"Riječ je o putniku koji je bez putne karte i pri samom odlasku trajekta iz luke pokušao ući na trajekt. Posada je po dojavi o putniku na rampi brzom intervencijom spriječila razvoj još opasnije situacije za putnika", kazala je Jelena Ivulić, Jadrolinijina koordinatorica plovnog područja od Splita do Dubrovnika.

Osoblje Jadrolinije je na kraju uvuklo slijepog putnika u trajekt i odveli su ga za Vis.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak