Oglasio se Sergej Trifunović nakon udesa koji je skrivio

Radiosarajevo.ba
Oglasio se Sergej Trifunović nakon udesa koji je skrivio

Sergej Trifunović se oglasio na Twitteru povodom udesa koji je imao preksinoć, kazavši da ga je "realnost udarila" i da je shvatio da drugi trpe posljedice zbog njegovog ponašanja.

"Neko vrijeme sam na bajsu", počinje on aludirajući da neće voziti automobil u narednom periodu, nakon 2 peha koje je napravio za kratko vrijeme.

"Gospodina sam ispratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda, i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i šta je moglo da se desi", napisao je on.

Kako je javio ranije Kurir, lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes u subotu uveče na novosadskom autoputu.

Naime, on se, krećući se u smjeru ka Novom Sadu svojim audijem Q2 zakucao u fijat, koji je išao ispred njega.

Glumac Sergej Trifunović imao saobraćajnu nesreću

Na lice mjesta su došli ljekari Hitne pomoći, a vozač fijata je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje liječenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Kako je isti portal javio prije 20-ak dana on se pod dejstvom kokaina vozilom zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom pobjegao s mjesta nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak