Od ćevapa do skandala: Splićanin izveo djevojku na romantičnu večeru pa završio na sudu

0
Radiosarajevo.ba
Od ćevapa do skandala: Splićanin izveo djevojku na romantičnu večeru pa završio na sudu

Mladić u Splitu odlučio je na romantični izlazak odvesti djevojku na ćevape, njoj to nije baš leglo, a cijela situacija prerasla je u pravi obračun koji je doveo i do hapšenja te sudske presude.

Student (26) 5. taprila je oko 22 sata djevojci predložio da odu na ćevape, što se njoj nije svidjelo i situacija je potom eskalirala na parkingu TC Joker u Splitu. Prolaznici su čuli viku, povlačenje djevojke u auto te su alarmirali policiju, piše Jutarnji list.

"Bio sam vidno ljut i uznemiren zbog nesuglasica oko određivanja lokacije za jelo. Predložio sam joj da odemo na ćevape što se njoj nije svidjelo pa je situacija eskalirala. Povišenim tonom sam joj izustio nerazgovijetne riječi udarajući rukama po volanu. A kad je ona pokušala izaći iz auta van, nekoliko puta sam ju povukao u auto uz viku. Nisam je povrijedio, niti sam imao namjeru. Na kraju smo krenuli na drugo mjesto prema Pojišanu, ali tamo su nas zaustavili policajci koji su nam rekli da su imali dojavu građana o našem ponašanju ispred Jokera", branio se na sudu optuženi mladić.

Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala kroz bujicu i spasila kćerku: 'Kćerka. Majka. Supruga. Heroj'

Svađa oko ćevapa nije donijela i prekid, mladić je na sudu rekao da su se pomirili i da funkcioniraju normalno te je izrazio žaljenje zbog svega.

Nije bilo drugih otežavajućih okolnosti po mladića, a olakotne su nekažnjavanje, činjenica da živi s roditeljima i žaljenje zbog slučaja. Presudom mora platiti 180 eura, ali ima rok od 90 dana da plati samo dvije trećine kazne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak