Objavljeni snimci osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

0
Radiosarajevo.ba
Objavljeni snimci osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Nakon izjave koju je dao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džonić uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saučesnike.

Na snimcima do kojih je ekskluzivno došao Objektiv vidi se kako je policija privela muškarce nakon izjave Džonića.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake – porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Poznat termin dženaze majke ubijenih sarajevskih mališana i pripadnice Armije RBiH Halide Bojadži

Napomenimo da je Džonić, inače penzionisani vatrogasac, prisustvovao i sahrani ubijenih, kako prenose srbijanski mediji.

Trenutno se nalazi u pritvoru.

Inače, njegovo trošenje novca i vraćanje dugova i to nedugo nakon pronalaska tijela ove porodice, jedan je od tragova koji su doveli da upravo on bude osumnjičen za ovaj zločin.

Navodno je osumnjičeni Džonić prije tri dana vratio dug od 10.000 eura koje je posudio rođaku iz Aleksinca kako bi oženio sina.

Policija je nestali novac Đokića pronašla zakopan u plitkoj rupi u dvorištu kuće sina Džonića, gdje ih je, Goran, kako se sumnja, sakrio. Navodno je pronađeno oko 43.000 eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak