Niš: Majka gurnula dvoje djece sa terase

Radiosarajevo.ba
Niš: Majka gurnula dvoje djece sa terase

U Nišu (Srbija) je noćas jedno dijete poginulo, a drugo teško povrijeđeno kada ih je majka gurnula sa terase, a zatim i sama skočila i poginula, saopštila je jutros niška policija, prenosi Blic.rs.

Tragedija u kojoj je majka Anita S. (35) gurnula djecu sa terase četvrtog sprata na Trgu kralja Aleksandra dogila se pola sata poslije ponoći.

Dvogodišnji K. S. je poginuo, a petogodišnja A. S. je zadobila teške tjelesne povrede opasne po život i smještena je u Kliničkom centru u Nišu, naveli su u policiji. Djevojčica je primljena u Dečju hirušku kliniku u Nišu.

Sagovornici "Blica" u klinici kažu da djevojčica ima nekoliko preloma i povređenu slezinu, ali uprkos teškim povredama nije u životnoj opasnosti. Kako "Blic" saznaje iz nezvaničnih izvora, postoje indicicije da je Anita S. bila u stanju teške depresije.

Međutim, srodnici odbijaju da razgovrajau sa novinarima, a nakon uviđaja istražni organi još nisu saopštili više detalja o ovoj tragediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak