Milojko Pantić pod snažnim udarima tabloida jer je Vučića i Dodika nazvao "kriminalcima i idiotima"

7
Radiosarajevo.ba

Poznati srbijanski sportski novinar Milojko Pantić našao se danas pod snažnim udarima srbijanskih medija bliskih vladajućem režimu Aleksandra Vučića. Poznati srbijanski sportski novinar Milojko Pantić našao se danas pod snažnim udarima srbijanskih medija bliskih vladajućem režimu Aleksandra Vučića jula 1995.

"Srpski Bosanac Vučić, njegova vlast i dalje negira genocidni karakter tog najvećeg zločina u Evropi posle Drugog svetskog rata. Ukoliko dva teška kriminalca i idiota (Vučić i Dodik) nastave da nam podmeću kukavičja jaja u politici, onda tim dvema državama (Rs je entitet u sastavu BiH u skladu sa Daytonskim sporazumom, op.ur.) nema spasa i treba da nestanu", kazao je Milojko Pantić.

List Novosti kojeg uređuje Milorad Vučelić, medijska pesnica Slobodana Miloševića i nositelj najvećeg odlikovanja Srpske pravoslavne crkve (SPC), Pantićevu izjavu naziva "novim antisrpskim izlivom mržnje ideologa opozicije". Tvrde kako Pantić smatra da su Srbi genocidan narod.

Sezonski afektivni poremećaj: Kada vrijeme mijenja naša osjećanja i kako se boriti sa depresijom

Informer zaključuje da je Pantić "zreo za ludnicu"!

Navode da je u njegovom slučaju riječ o "bolesti mozga", da treba "hopsitalizaciju", da je "pomahnitali đilasovac" (misli se na Dragana Đilasa, predsjednika Demokratske stranke u Srbiji). Novinara se optužuje i da je autošovinista itd.

Video pogledajte OVDJE.

Faksimil: Naslovnica Informera

E, pa čestitamo!

Zanimljivo, u istom broju Informer navodi da "sarajevski ekstremisti i njihovi ekstremistički mediji ne mogu da prežale veliki poraz u Generalnoj skupštini UN-a" kako nazivaju usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u maju 2024.

"Eskstremisti ne odustaju od laži o Srebrenici... Islamisti i dalje besni jer su poraženi u UN-u", navodi Informer, ističući da je Srbija zapravo ostvarila "istorijski rezultat" i da je za to najzaslužniji Aleksandar Vučić.

E, pa čestitamo!

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak