Mafija prijeti golmanu Stojkoviću

Radiosarajevo.ba
Mafija prijeti golmanu Stojkoviću


Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković, nakon što su ga huligani gotovo linčovali u Genovi, doživljava nove prijetnje po život. Kako prenosi nekoliko srpskih medija, šeg mafijaškog novobeogradskog klana Dejan Stojanović Keka, navodno mu prijeti, jer je bez njegovog odobrenja prešao iz lisabonskog sportinga u Partizan.

'Keka je uputio prijetnje Stojkoviću iz Južne Amerike, gdje se krije posljednjih godinu dana, i odakle upravlja kriminalnom grupom koja krijumčari kokain u Europu. On je i ranije povezivan s prodajom igrača FK Crvena zvezda te je smatran neslužbenim menadžerom nekoliko Zvezdinih igrača, na čijoj je prodaji inozemnim klubovima zaradio više milijuna eura. Među tim transferima spominjao se i onaj golmana Stojkovića', prenosi beogradski Blic svoj izvor iz MUP-a Srbije.

Stojković je, inače, nakon povratka iz Italije pod stalnom zaštitom Specijalne antiterorističke jedinice, dok policija i dalje istražuje ko je učestvovao u finansiranju nereda u Genovi.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak