Liječnici se bore za život Dolores Lambaše

Radiosarajevo.ba
Liječnici se bore za život Dolores Lambaše

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.40 dogodila kod Velike Kopanice, 100 metara prije ulaska na Slavoniku, po život opasne ozljede zadobila je hrvatska glumica Dolores Lambaša (32).

"Jutros, oko 6,45 sati, na autocesti A3 (sjeverna kolnička traka), kod Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško (opasno po život). Očevid u toku", izvijestili su iz policije.

Iz Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" Index.hr dobio je potvrdu kako je stanje glumice vrlo ozbiljno i kako je u toku operacija.

Policijska uprava Brodsko-Posavska izdala je priopćenje u kojem, između ostalog, stoji: "Do prometne nesreće je došlo, jer je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Nissan (VŽ registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila Polo (SB registracijskih oznaka), kojim je upravljao 40-godišnjak.

 

Oba vozila su nakon udara sletjela s kolnika, prevrnuvši se na krov na travnatoj površini.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Nissan, kojoj je ukazana liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 40-godišnji vozač Pola lakše ozlijeđen. Policijski službenici protiv 52-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu."

Neslužbeno se doznaje kako je automobilom upravljao televizijski i filmski glumac Stojan Matavulj (52) koji je u nesreći lakše ozlijeđen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak