Konzumova šprdačina na račun Srba i Slovenaca

Radiosarajevo.ba
Konzumova šprdačina na račun Srba i Slovenaca

Čitateljica portala Danas.hr snimila je u četvrtak u Konzumovoj trgovini magnetić s neprimjernim šalama prema hrvatskim susjedima Sloveniji i Srbiji.

"Koje su dvije najtanje knjige na svijetu? Atlas Slovenije i Dobra djela Srbije", stoji na proizvodu na kojem se grubo ismijavaju Slovenci i Srbi.

Na Konzumove magnete upozorio nas je i jedan naš čitatelj koji je od Konzumove Službe za odnose s kupcima dobio dogovor kako "prodaja proizvoda s neprimjerenim porukama nije u skladu s poslovnom politikom Konzuma, te da su o svemu obaviještene odgovorne osobe, kao i dobavljač".

"Sporni će proizvod u najkraćem mogućem roku biti uklonjen iz Konzumovih prodavaonica. Naime, u prodaji imamo više različitih magneta, s više različitih motiva i poruka koji se u našem poslovnom sustavu vode pod istim kodom, te je to razlog ovom iznimnom nenamjernom propustu koji ćemo ispraviti u najkraćem mogućem roku", odgovoreno mu je iz Konzuma.

Redakcija Danas.hr također je uputila službeni upit Konzumu, a na odgovor se još čeka.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak