Hrvatski MUP objavio fotografije incidenta u Čavoglavima

Radiosarajevo.ba
Hrvatski MUP objavio fotografije incidenta u Čavoglavima

Jedna od fotografija koju je objavio MUP Hrvatske

Nakon što je u petak većina medija u regiji prenijela kako je ekipa Hrvatske televizije obavljajući radni zadatak na proslavi akcije "Oluja" u Čavoglavima zadržana i maltretirana od strane građana, MUP Hrvatske je reagirao.

Na službenim stranicama policije mogu se pronaći fotografije većeg broja osoba koje na sebi nose ustaška obilježja i, po svemu sudeći, zabavljaju se uz muziku i pivo.

U saopćenju MUP-a Hrvatske kaže se i sljedeće: "Povodom incidenta koji su počinjeni tijekom održavanja koncerta u Čavoglavama, a prije svega zbog napada na novinarsku ekipu HRT-a, ističemo kako će policija poduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje radi utvrđivanja počinitelja, a nakon što oni budu identificirani protiv njih bit će podnesene odgovarajuće prekršajne prijave.

U odnosu na ostale počinjene prekršaje također će se provesti intenzivno prikupljanje obavijesti o počiniteljima koji će biti prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Prekršajnog zakona i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira."

Policija je pozvala građane da, ukoliko prepoznaju neke od osoba sa slike, to prijave MUP-u

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak