Hrvatski kapelan: Još nisam sreo momka koji je sretan što masturbira

Radiosarajevo.ba
Hrvatski kapelan: Još nisam sreo momka koji je sretan što masturbira

"Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira! Niti djevojku. Dapače žena ima veću frustraciju kada sazna da muž masturbira!", samo je jedan od "bisera" koje je "prosuo" don Damir Stojić, studentski kapelan pri Sveučilištu u Zagrebu govoreći o - obitelji!

Stojić je postao poznat sa svojim oštrim kritikama Zdravstvenog odgoja. 

Tokom posljednjeg razgovora o obitelji koji je objavljen na YouTube mogu se čuti i sljedeći biseri kako je homoseksualnost monstruozna, da su transrodna djeca "ono" kao i da je seksualna revolucija uzela više žrtava nego svi totalitarni režimi u dvadesetom stoljeću

Stojić se u razgovoru pohvalio kako u radu s mladima ne koristi istraživanja, statistike ili brojke već se oslanja na vlastito iskustvo. Studentski kapelan se pozvao i na iskustva Ugande kao vrlo pozitivne zemlje gdje je Vlada kako kaže, potjerala sve lijeve liberalne udruge te dala vlast Crkvi. Rezultat toga je, tvrdi don Stojić, pad zaraženih HIV-om i spolnim bolestima. No, brojke ( koje ne priznaje) kažu sasvim drugačije, objavio je Index.hr.

Uostalom, ove i niz drugih opažanja don Stojića o obitelji pogledajte u videu:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak