Hrvatska: Očekuje se uspješna turistička sezona

Radiosarajevo.ba
Hrvatska: Očekuje se uspješna turistička sezona


Novi hrvatski ministar turizma Darko Lorencin u Istri pozvao sve turističke djelatnike da koncentrirano odrade početak glavnog dijela turističke godine, koja počinje s ovim vikendom.

Novi ministar turizma Republike Hrvatske Darko Lorencin, tokom svog cjelotjednog boravka u Istri, istaknuo je kako će se posebno zalagati za još jače povezivanje turizma s drugim sektorima, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Ministar je napomenuo kako očekuje izazovnu turističku godinu, s rezultatima turističkog prometa na razini prošle godine, te 2-3 posto većim prihodima od turizma. Lorencin je, također, pozvao je sve turističke djelatnike da koncentrirano odrade početak glavnog dijela turističke godine, koja počinje s ovim vikendom i pozvao na kontinuitet komunikacije privatnog sektora s Ministarstvom turizma.

Prilikom posjeta Istri, ministar Lorencin je, uz predsjednika RH prof. dr Ivu Josipovića, sudjelovao na 4. Gospodarskom forumu Istre, te na svečanoj sjednici Skupštine Istarske županije, u povodu Dana istarskog statuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak