Hrvatska: Mladić nožem ubio dvojicu vršnjaka

Radiosarajevo.ba
Hrvatska: Mladić nožem ubio dvojicu vršnjaka

U Vojniću se sinoć dogodilo dvostruko ubistvo kada je 21-godišnji mladić iz Topuskoga nožem usmrtio dvojicu mladića iz Gvozda, od 20 i 23 godine, saopštila je jutros karlovačka Policijska uprava.

Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

Ubistvo se dogodilo u 22,25 ispred ugostiteljskog objekta u naselju Vojišnica tokom sukoba više osoba, kada je mladić iz Topuskog nožem zadao više ubodnih rana 20-godišnjaku i 23-godišnjaku  iz Gvozda, rekao je jutrosHini po završetku uviđaja na mjestu zločina zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Zdravko Car.

Napomenuo je kako su povrede bile tako teške i opsežne da su mladići umrli na mjestu napada.

Tijela dvojice ubijenih mladića prevezena su na Odjel patologije karlovačke Opće bolnice na obdukciju, kazao je Car.

Osumnjičeni 21-godišnji mladić je uhapšen, te će po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu biti odveden pritvorskom nadzorniku, navode iz PU karlovačke.

Načelnik Općine Vojnić Nebojša Andrić izjavio je Hini kako se ubistvo dogodilo u noćnom baru Heart te dapostoje svjedoci događaja. Kako tvrdi mladići su imali razmirice od prije.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak