Gradonačelnica Knina: Tompson izigrava žrtvu za vlastitu promociju

Radiosarajevo.ba
Gradonačelnica Knina: Tompson izigrava žrtvu za vlastitu promociju

Foto: Javno.hr

Kninska gradonačelnica Josipa Rimac, nezadovoljna paralelnom proslavom Oluje koju u Čavoglavama organizira Marko Perković Thompson te svake godine umanjuje značaj središnje kninske proslave, odlučila je uzvratiti udarac, piše riječki "Novi list"

Kninska gradonačelnica je najavila da će u vrijeme dok Thompson 5. avgusta bude pjevao u Čavoglavama, na glavnom kninskom trgu nastupati njegov kum Miroslav Škoro, Severina i Ivan Mikulić.

Josipa Rimac žestoko je proteklih dana kritizirala Thompsona kazavši da Kninu krade proslavu zasjenjujući je atraktivnijim programom zbog kojega se nakon protokolarnog dizanja zastave na kninskoj tvrđavi i mise za domovinu deseci tisuća ljudi slijevaju u Čavoglave.

“Neću ga više niti komentirati. Ne želim ga komentirati i time mu davati na značaju. Zna se gdje je Oluja bila, da je u njoj oslobođen Knin, a ne Čavoglave, i tu treba biti i središnja proslava. On ne želi doći u Knin, a izigrava žrtvu samo zbog svoje osobne promidžbe”, kazala je Josipa Rimac dodavši da se na Marka Perkovića Thompsona više neće osvrtati već se sprema za kninsku proslavu.



Prema programu koji je predložio HTV, naime, u večernjem muzičkom dijelu programa na dan proslave Oluje 5. avgusta u Kninu trebali su nastupiti Vlatka Burić, Barbara Othan, Stipan Đurić, Danijela Pintarić, Slavonski dukati, klape Sinj i Knin te Mladen Bodalec bez Prljavog kazališta.

U Čavoglavama, prema najavama, uz Thompsona pjevat će Mladen Grdović, Mate Bulić, Dražen Zečić i Vanna. Iz popisa estradnjaka za očekivati je da će publika krenuti put Čavoglava te je kninska gradonačelnica na svoju ruku dopunila program.

“U dijelu proslave koji organizira Grad nastupit će Miroslav Škoro, Severina i Ivan Mikulić. Na HTV-u su pristali na moje promjene. Knin je oslobođen u Oluji i zaslužuje središnju proslavu. Ja ću učiniti sve da je i osiguram jer to ovaj grad i njegovi građani zaslužuju”, poručila je Josipa Rimac.

Novi list/e-Novine.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak