Glumci iz 'gay-spota' napustili Podgoricu

Radiosarajevo.ba
Glumci iz 'gay-spota' napustili Podgoricu


Prijetnje glumcu Todoru Vujoševiću, koji se u televiziskom spotu za promociju LGBT prava poljubio sa kolegom Bojanom Bulatovićem, i dalje ne jenjavaju, zbog čega su njih dvojica morali da napuste Podgoricu, piše Pobjeda.

Portparolka Uprave policije Tamara Ralević Pobjedi je saopštila da osobe koje su prijetile Vujoševiću, još uvijek nijesu otkrivene.

- LGBT Forum Progres je mailom Upravi policije poslao prijavu protiv nepoznatog lica, koje je prijetilo glumcu iz spota Todoru Vujoševiću i policija po toj prijavi postupa. Uprava policije radi sve kako bi otkrila ko je uputio prijetnje – kazala je Ralević.

Na društvenoj mreži Facebook ubrzo je nakon promocije video klipa „Mi smo dio ekipe“, kao reakcija na poljubac dva muškarca, osvanula i stranica pod nazivom „Nijeste dio ekipe“. Stranica za sada ima 64 člana, dok se u njenom opisu navodi da je napravljena „kao protest povodom gnusne propagandne reklame od strane LGBT organizacije u kojoj se povezuju navijači fubalske reprezentacije Crne Gore sa homoseksualnom populacijom“.

- U meni kao ravnodušne osobe prema homoseksualnoj populaciji ova reklama izazvala je prezir i ljutnju. Snimak neće biti izbačen na ovoj stranici jer ne zaslužuju da dobiju još publiciteta – napisano je u opisu stranice „Nijeste dio ekipe“.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak