Fašistički sveštenik Gavrilović bijesan zbog filma "Šišanje"

Radiosarajevo.ba
Fašistički sveštenik Gavrilović bijesan zbog filma "Šišanje"

Žarko Gavrilović, penzionisani sveštenik SPC, koji se u javnosti proslavio profašističkim izjavama i napadima na gej-aktiviste, opet se oglasio, besan zbog filma „Šišanje“ u kojem je prepoznao svoju rečenicu izgovorenu tokom prve Parade ponosa 2001. godine: „Ne treba osuđivati grešnika, nego greh“. Po starom srpskom običaju, odmah je najavio tužbu protiv reditelja Stevana Filipovića
U pratnji telohranitelja: Žarko na gej paradi 2001. godine

Kako piše beogradski tabloid „Alo“, penzioner Žarko otišao je u bioskop da pogleda film „Šišanje“ reditelja Stevana Filipovića. Odmah posle projekcije, Gavrilović je preuzeo ulogu filmskog kritičara i rekao doslovno:

*Stidim se takvog ostvarenja i žao mi je što sam uopšte išao da ga gledam, jer ovako nešto ne zaslužuje da se prikazuje! Iako je autor takozvani Srbin, on je izrod, jer nas prikazuje u najgorem svetlu. Do sada nisam video gori film o Srbima, a ja sam vam starac Fočo od stotinu leta! Opisani smo kroz krv, divlji seks, nasilje… A na čelu filma je jedan glumac Jevrejin, koji diriguje i laže o srpskom narodu. Nama sad Jevreji vraćaju ono što su njima fašisti radili, prišivali im etikete, žutu traku srama.

* Mene su prikazali samo s jednom rečenicom, koju su izdvojili iz konteksta.

* Ne znam zašto spava Ministarstvo kulture kad se ovakvi filmovi prikazuju u vreme i u skladu sa demonstracijama u Đenovi! Ne bi me čudilo da iza filma stoje isti oni koji su imali i veze s nasiljem u Italiji. I u filmu nasilnici neopravdano ustaju na bunu, pobunjeni policijom, potkupljenom da stvara mafiju za svoje obaveštajne svrhe.

PS. Citate ovog fašiste u mantiji prenosimo u originalu, bez ispravki

(e-Novine)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak