Drama u Srbiji: Ugušila majku kesom pa presudila sebi

4
Radiosarajevo.ba
Drama u Srbiji: Ugušila majku kesom pa presudila sebi

Tijelo Vesne A. (53), osumnjičene da je u porodičnoj kući na Voždovcu ubila majku Mariju A. (93), pronađeno je i sumnja se da je izvršila samoubistvo.

Kako saznaje portal Blic, njeno tijelo pronađeno je u stanu na Vračaru.

Policija je od sinoć, kada je u kući pronađeno tijelo starice tragala za njenom kćerkom.

Ovo su termini utakmica prvog kola nove sezone Premijer lige BiH

Prema nezvaničnim informacijama, pored tijela ubijene Marije A. pronađeno je oproštajno pismo, a za koje se sumnja da ga je napisala njena kćerka i u kojem je navodno priznala zločin i otkrila motiv.

Uviđaj na mjestu zločina obavio je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio obdukciju.

"Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu kćerku sam posljednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uvečer šetale pse", kazala je komšinica.

Ona kaže da je u posljednja dva dana primijetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

"Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje", dodaje komšinica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak