Divljački pretukli suprugu gradonačelnika Vukovara

Radiosarajevo.ba
Divljački pretukli suprugu gradonačelnika Vukovara

Više maskiranih nepoznatih počinitelja, uz prijetnju oružjem i upotrebu fizičke snage, počinilo je sinoć u Vukovaru razbojništvo nad 52-godišnjom Vukovarkom, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Neslužbene informacije govore da se radi o supruzi Željka Sabe, vukovarskog gradonačelnika.

Navodno je, oko 20 sati, nekoliko maskiranih počinitelja pozvonilo na vrata stana Sabo, a nakon što ih je Željka Sabo otvorila, fizički su je napali. Navodno se je tukli palicama.

Sabo se trenutno nalazi u vukovarskoj bolnici, a policija je u službenom izvješću ozljede klasificirala kao lakše. Navodno su napadači poručili vukovarskom gradonačelniku "da se prestane bahatiti." Iz policije napad na suprugu vukovarskog gradonačelnika nisu htjeli potvrditi, ali su izdali priopćenje o napadu na 52-godišnju Vukovarku.

Vukovarski gradonačelnik u vrijeme događaja bio je u Saboru, no hitno se vratio u Vukovar nakon što je dobio informaciju o napadu, javio je Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak