Cjenovnik narkotika u dvorištu škole

Radiosarajevo.ba
Cjenovnik narkotika u dvorištu škole

Srbiju i region je danas šokirala vijest da je u prolazu školskog dvorišta Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku tokom vikenda osvanula reklama i cjenovnik "popularnih" narkotika.



U Policijskoj upravi Čačak kažu da služba kriminalističkih tehničara radi na otkrivanju počinilaca, prenosi B92. Tehničari su danas bili na terenu, fotografisali grafit, uzeli uzorak i rade na identifikaciji lica koje je to počinilo, rekla je Tanjugu zamjenica PR Policijske uprave Čačak Vesna Ristanović.

"Za osam godina, koliko postoji škola ništa slično se nije dogodilo. Nadam se da će nadležne službe učiniti sve da se počinioci otkriju, aroditeljima poručujem da nemaju razloga za brigu, jer su njihova deca sigurna", izjavio je direktor škole Dragan Kovačević Tanjugu.

Ipak, to nije previše umirilo roditelje, naročito nakon što su saznali da je nađeni cjenovnik ujedno i "važeći cjenovnik" na srbijanskom crnom tržištu narkotika.

Čačanski srednjoškolci, međutim, nisu zatečeni viješću da se cjenovnik skanka, čarobne gljive, heroina, ekstazija, spida i LSD-a javno prikazuje u dvorištu jedne škole, i jedino je, kako kažu, "čudno što nije ispisan i broj telefona".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak