Arkanov sin slavi mamin rođendan u Las Vegasu

Radiosarajevo.ba
Arkanov sin slavi mamin rođendan u Las Vegasu

 Portali Javno i Source su objavili video materijal na kojem se vidi Arkanov sin Vojin Ražnatovićsamajkom i prijateljima u Las Vegasu. Kako prenose ovi portali, a na osnovu knjige Irene Divković Milanović "Kondo-Kondo", radi se o Arkanovom sinu iz prvvog braka sa izvjesnom Natalijom, profesoricom španskog jezika, sa kojom je Arkan imao još sina Nikolu i kćerke Natašu i Mašu. Još odavno je Vojin optužio suprugu svoga ubijenog oca, Cecu Ražnatović da je falsifikovala Arkanov testament kako binjega, njegovog brata i sestre lišila nasljeđa.

"Moj otac je bio po ratovima, borio se i svi su znali da nije htio ostavljati nikakvu oporuku zbog uroka... Kupio nam je dva stana u Ateni, a u dokumentu je navedeno da nam poklanja jedan na dvije etaže, što on pri zdravoj pameti nikad ne bi napisao. I primjer splava pokazuje da on nije sastavljao oporuku jer ga je već bio prodao kad se gradio stadion "Obilića". To je mogao uraditi samo netko tko nije znao da tata više ne posjeduje splav..", tvrdio je godinu dana nakon smrti svog oca ogorčeni Vojin, tada 18-godišnjak.

Arkan je inače iza sebe ostavio devetero djece, od čega su troje iz izvanbračnih veza a dvoje iz braka s Cecom.YouTube snimci pokazuju upadljivu fizičku sličnost sličnost Vojina sa Arkanom.

 



 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak