Važna informacija za građane Sarajeva: Danas izmjena režima saobraćaja

3
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za građane Sarajeva: Danas izmjena režima saobraćaja

U skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Radnik iz Bijeljine doći će do obustave saobraćaja. 

Na zahtjev FK Željezničar, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za izmjenu režima saobraćaja u ulici Zvornička, na dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, Topal Osman-paše, na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do rasksrnice sa ulicom Zvornička, područje općine Novo Sarajevo, na dan petak, 25. oktobar 2024. godine, saopštili su iz MUP-a.

Privremenu obustavu saobraćaja vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 15.00 sati do 21.00 sat.

Ljubav u srcu Mostara: Pogledajte snimak romatične prosidbe ispod Starog mosta

Također, ovom rutom danas će u određenom terminu doći do obustave javnog prevoza, o čemu će dalje uputiti Uprava GRAS-a.

Željezničar će u okviru 11. kola Premijer Lige BiH dočekati Radnik. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak