Pripremite se na vrijeme: U ovim sarajevskim ulicama mogući prekidi u vodosnabdijevanju

0
Radiosarajevo.ba
Pripremite se na vrijeme: U ovim sarajevskim ulicama mogući prekidi u vodosnabdijevanju

KJKP Vodovod i kanalizacija obavještava građane Sarajeva o planiranim radovima na vodovodnoj mreži u četvrtak, 10. oktobra. 

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Kenana Brkanića, Nova željeznička stanica, Ramiza Alića, Vogošćanskih odreda, Karla Mijića, Branislava Nušića, Otes, Bare kod Stupa, Reisa ef. Hadžiomerovića, Enesa Herića, Ragiba Džinde, Začardak, Muhameda ef. Pandže, Reisa Fehima Spahe, Reisa Fehima Spahe čikma, Gornji Velešići, dijelu Humske ulice, Remzije Veje i Barska.

Odlično raspoloženje na posljednjem treningu Zmajeva pred duel s Njemačkom

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Omera Kovača i Valtera Perića. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak