Kanton Sarajevo zapošljava na neodređeno vrijeme, ovo su uslovi konkursa

Radiosarajevo.ba
Kanton Sarajevo zapošljava na neodređeno vrijeme, ovo su uslovi konkursa

Kanton Sarajevo je objavio kokurs za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na dvije radne pozicije - viši referent za pripremanje, organizaciju i realizaciju sjednica Vlade i viši referent za informatičke i analitičke poslove.

Dužnosti referenta za pripremanje, organizaciju i realizaciju sjednica Vlade su, između ostalog, izrada nacrta i prijedloga dnevnog reda sjednice Vlade, kompletiranje i otpremanje materijala za sjednicu Vlade, vođenje zabilješki na sjednicama, izrađivanje zapisnika sa sjednice Vlade...

Uslovi za prijem u radni odnos na ovu poziciju su završena gimanzija ili ekonomska škola odnosno srednja stručna sprema IV stepena, najmanje deset mjeseci radnog staža, položen stručni ispit i poznavanje rada na računaru.

Referent za informatiče i analitičke poslove radi na obradi podataka u Projektu 'e-Vlada' odnosno administriranje projekta, unosu i obradi podataka na računaru, sređuje i obrađuje pohranjene podatke itd.

Uslovi za prijem u radni odnos na ovu poziciju su završena gimanzija, elektrotehnička škola sa smjerom informatika ili birotehnička škola odnosno srednja stručna sprema IV stepena, najmanje deset mjeseci radnog staža, položen stručni ispit i poznavanje rada na računaru.

Ostalim detaljima koji se tiču konkursa možete pristupiti klikom na ovaj link.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak