Tužne vijesti: Preminula žena koja je povrijeđena u nesreći u Salakovcu

0
Radiosarajevo.ba
Tužne vijesti: Preminula žena koja je povrijeđena u nesreći u Salakovcu

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar od ozljeda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći, preminula je ženska osoba V. A. M. (1945.), potvrđeno je iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Ona je u toj saobraćajnoj nesreći zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, od kojih je kasnije i preminula. Osim nje, podsjeća Hercegovina.info, povrijeđeno je još sedam osoba od kojih je dvoje s teškim tjelesnim povredama.

Podsjetit ćemo kako se nesreća dogodila prošle srijede, 28. augusta, na magistralnoj cesti M-17 u Salakovcu, sjeverno od Mostara.

Vrućina popustila: Pljusak u ovom dijelu BiH donio svježinu i rashlađenje

U teškoj nesreći sudjelovala su tri vozila i to Golf kojim je upravljala osoba M. M. (1986.) iz Tuzle, Audi kojim je upravljala osoba E. K. (2004.) iz Sarajeva i preminula V. A. M. koja je bila za upravljačem osobnog automobila Opel.

Zbog ove nesreće, na dijelu magistralne ceste M-17 došlo je do potpune obustave saobraćaja. Uviđaj su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar, a o svemu je upoznat dežurni tužitelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak