Tuzla: Automobilom udario šest osoba na autobuskom stajalištu

Radiosarajevo.ba
Tuzla: Automobilom udario šest osoba na autobuskom stajalištu

Šest osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17:00 sati na Brčanskoj Malti u Tuzli. Osobe koje su povrijeđene nalazile su se na autobuskoj stanici kada ih je udarilo putničko motorno vozilo.

U UKC Tuzla su rekli da su povrijeđena lica smještena na Klinici za ortopediju, da je u toku njihov pregled zbog čega nisu u mogućnosti saopštiti o kakvim je povredama riječ, piše Oslobođenje.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su vozač automobila marke Škoda Octavia Derviš S. (52) iz Tuzle i vozač automobila marke Golf 5 Nihad K. (31).

Očevici tvrde da je prije nezgode došlo prvo do sudara koje je izazvalo vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, nakon čega je pri velikoj brzini automobil prešao preko ostrva i pokosio pješake koji su čekali autobus. 

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK, o ovom događaju obavješten je i dežurni kantonalni tužilac. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak