Teška saobraćajna nesreća na Ilidži: Povrijeđen muškarac, prebačen na Kliniku za neurohirurgiju

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća na Ilidži: Povrijeđen muškarac, prebačen na Kliniku za neurohirurgiju

U četvrtak 21.decembra 2023. godine u 23:35 sati na kolovozu raskrsnice ulica Kasindolska i Džemala Bijedića, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nesreća.

Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu i udara u ivičnjak putničkog motornog vozila 'VW Polo', kojim je upravljao A.Č., rođen 2004. godine, nastanjen u Sarajevu.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio putnik iz navedenog vozila, 22-godišnji M.D. iz Brčkog, a ljekarsku pomoć mu je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, potom na Klinici za neurigirurgiju UKC u Sarajevu, gdje je je zadržan na daljem liječenju.

Pjesma Eurovizije | Uzbudljiva noć u Švedskoj: Dobili smo sve finaliste Eurosonga 2024

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona sarajevo,a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

"Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode", saopćeno je iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak