Senada i Mevlida ponovo sa svojim roditeljima!

Radiosarajevo.ba
Senada i Mevlida ponovo sa svojim roditeljima!

Nestale Sarajke, dvadesetogodišnje Mevlida Mujić i Senada Čakar vratile su se svojim kućama. Ovo je za Radiosarajevo.ba potvrdila Mevlidina majka Ahmija Mujić.

"Konačno se javila danas iza podneva kazavši da je dobro i da dolazi. Potom je zvala sa Željezničke stanice da dođemo po nju. Tek ćemo u razgovoru sa njom saznati gdje su bile i šta se zapravo dogodilo", kazala je Mujićeva.

Sarajevo: Nestale djevojke se vraćaju kući?

Podsjećamo, djevojke su nestale u prošlu nedjelju, a posljednji puta kada su se čule s najbližima kazale su da idu na dženazu Senadine nane u Goražde. Nakon što su mediji objavili vijest o nestanku, djevojke su se javile. 

"Mevlida je tada javila da je čekala sedminu smrti nane njene prijateljice u Goraždu. Poruke koje smo dobili odmah smo dostavili policiji jer ne znam što se dogodilo i bojim se da su na silu odvedene. Međutim, u policiji su kazali da ne mogu lokalizovati signal mobitela", istakla je Mujićeva. 

Tek kasnije Mujićeva je saznala da nikakve dženaze nije bilo. Nakon što se devet dana djevojke nisu javile, prijavljen je njihov nestanak.  Navodno, jedna od njih se prije nekoliko dana prijateljici javila iz Sandžaka

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak