Sarajevo: Tuča u tramvaju, povrijeđene dvije osobe

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Tuča u tramvaju, povrijeđene dvije osobe

U sarajevskom tramvaju koji je vozio na relaciji Ilidža-Baščaršija večeras je došlo do tuče u kojoj su povrieđene dvije osobe  i to S.S. (18) te A.B. (32) ,a također je i na tramvaju načinjena i materijalna šteta. 

U MUP-u kantona Sarajevo potvrđeno nam je da je do tuče došlo  oko 20:18 sati i to dok je tramvaj saobraćao ulicom Zmaja od Bosne odnosno u općini Novo Sarajevo.

"Došlo je do sukoba više nepoznatih osoba koje su pobjegle sa mjesta događaja prije dolaska policije, Nadnadno su  dvije osobe zatražile ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći. Međutim, ne žele podnosti prijavu protiv bilo koga. Stepen njihovih povreda se utvrđuje", rečeno nam je u operativnom centru MUP-a KS.

Dvoje povrijeđenih nakon ukazane hitne pomoći upućeni su na KUM te je jednom povrijeđenom konstatovan lom nosa a drugom kontuzija lijeve strane lica. 

"Pacijent S.S. (18) je zbog frakture nosa upućen na Klinku za uho grlo nos dok je  A.B. (32) zbog kontuzija lica i ogrebotina upućen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju", kazala je za Radiosarajevo.ba Muamera Šhić, portpaol Kliničkog centra u Sarajevu. 

Navodno, kada je u nastao haos u vozilu, vozač je zaustavio tramvaj te javio dežurnom dispečeru koji je pozvao policiju. 

Na vozilu je pričinjena materijalna šteta, te je nakon ovog događaja isključen iz vožnje. Sukob putnika se dogodio kod Marijin-Dvora. 

Pripadnici MUP-a KS su napravili zapisnik. Više informacija bit će poznato uskoro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak