Saobraćajna nesreća u BiH: Na terenu vatrogasci, policija i hitna pomoć

1
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u BiH: Na terenu vatrogasci, policija i hitna pomoć

Na magistralnoj cesti M17 danas, 8. oktobra, nešto prije 16 sati, dogodila se teška saobraćajna nesreća na južnom ulazu u Mostar, u blizini restorana Koka Grill. U sudaru su sudjelovali manji kamion i vozilo marke Opel.

Odmah nakon dojave na mjesto nesreće upućena su vozila Policijske uprave Mostar, hitne pomoći i Profesionalne vatrogasne brigade Mostar.

Intervencija hitnih službi je u toku, a kako saznaje portal Hercegovina.info jedna osoba je prevezena u bolnicu. Nastala je i velika materijalna šteta.

Tragedija u BiH: U rijeci Uni pronađeno tijelo ženske osobe

Kako javlja reporter Hercegovina.info s lica mjesta, na cesti je vidljiv trag kočenja kamiona dužine oko 25 metara, a nakon sudara, oba su vozila završila u jarku.

Saobraćaj se na ovom dijelu ceste odvija otežano zbog uviđaja i uklanjanja vozila sa ceste. Više informacija o uzrocima nesreće i stanju sudionika očekuje se nakon službenog izvještaja nadležnih institucija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak