Prilikom remonta trafo stanice poginuo Jasmin Zulčić

Radiosarajevo.ba
Prilikom remonta trafo stanice poginuo Jasmin Zulčić

Jasmin Zulčić, rođen 1989. godine, danas oko 10. 30 časova tragično je nastradao od strujnog udara u kasarni “Vojvoda Stepa Stepanović“ u Bijeljini.

Kako BN televizija saznaje, nastradali nije pripadnik Oružanih snaga BiH, a život je izgubio prilikom remonta trafo stanice u kasarni.

"Danas u 10,50 časova Policijskoj stanici Bijeljina obratio se šef smjene Granične policije i prijavio da je u krugu kasarne u Bijeljini, prilikom rada na trafostanici, lice J.Z. /1989. godište/ iz Bijeljine, radnik firme "Kalelektrik" iz Živinica, Federacija BiH, doživio strujni udar. J.Z. je prevezen u bijeljinski Dom zdravlja, gdje su mu konstatovali smrt. O ovom slučaju je obaviješten inspoktor za zaštitu na radu i u toku je uviđaj", potvrdila je portparol Policijske uprave u Bijeljini Spomenka Nenić.

Nastradali Jasmin Zulčić je radnik firme iz Živinica koja je radila remont trafo stanice na osnovu ugovora sa Ministarstvom odbrane BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak