Poznat identitet osobe koja je izvršila samoubistvo skokom sa Opće bolnice

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet osobe koja je izvršila samoubistvo skokom sa Opće bolnice

Osoba inicijala B. M., rođen 1953. godine, izvšrila je samoubistvo skokom s 10. sprata Opće bolnice "Prim. Dr.  Abdulah Nakaš" u Sarajevu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.  

"Dana, 13. septembra oko 21 sat, obavještena je Druga Policijska uprava, da je u ulici Kranjčevićeva broj 12, zgrada Opće bolnice "Prim. Dr.  Abdulah Nakaš", općina Centar,  samoubistvo skokom s  desetog sprata ove zgrade, koji koristi Privatna specijalna klinika "Centar za srce Sarajevo",  izvršio  B. M. rođen 1953. godine. O navedenom obaviješten je dežurni Kantonalni tužitelj u Sarajevu, koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajnim radnjama, koje su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, uz angažovanje sudskog vještaka medicinske struke. Po završetku uviđaja, beživotno tijelo B. M., prevezeno je u prosekturu Bare, gdje ie biti izvršen vanjski pregled tijela, a po potrebi i obdukcija. Policijski službenici nastavlja rad na dokumentovanju navedenog događaja"", naveli su iz MUP-a KS.

Podsjetimo, jedna osoba izvršila je samobistvo sinoć oko 21 sat skokom sa 10. sprata zgrade Opće bolnice "Prof. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu.

Kako je za Radiosarajevo.ba izjavio glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić, pripadnici policije zaprimili su dojavu da je jedna osoba smrtno stradala.

Sarajevo: Jedna osoba izvršila samoubistvo skokom sa 10. sprata Opće bolnice

"U toku su uviđajne radnje i više informacija bit će poznato po završetku uviđaja", dodao je Hadžiabdić.

"Uviđaj je sinoć obavljen. Tijelo je preveženo u prosekturu Bare", dodao je Hadžiabdić jutros za Radiosarajevo.ba.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak