Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

5
Radiosarajevo.ba
Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba, Tužilaštvo Kantona Sarajevo je zatražilo od Općinskog suda u Sarajevu određivanje pritvora za osumnjičenog Admira Arnautovića Šmrka. 

Određivanje pritvora je zatraženo "zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, dok su za ostale osumnjičene predložene mjere zabrane - povremeno javljanje MUP-u KS i zabrana komuniciranja sa oštećenim", potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Podsjećamo, Admir Arnautović Šmrk je bio jedan od pet uhapšenih osoba koje su policijski službenici Uprave policije MUP-a KS lišili slobode u četvrtak, 25. juna. Ovu informaciju je za naš portal potvrdila glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić.

Kako je talentovani Sarajlija završio u europskom velikanu: "Do jučer sam ih gledao na TV-u..."

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS lišili su slobode lica A. J. (1997. godište), M. B. (1996. godište), A. V. (2005. godište), E. M. (1999. godište).

Lišeni su slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo 'Učestvovanje u tuči', počinjeno 20. juna u ulici Čobanija", navela je Novalić.

Njegova advokatica Alena Begović tvrdi da on nije učestvovao u tučnjavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak