Otac preminuo nakon što ga je pretukao sin

Radiosarajevo.ba
Otac preminuo nakon što ga je pretukao sin
Brčanska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali N.B. (47), osumnjičenog da je nanio teške povrede svom ocu, 75-godišnjem L.B, koji je jučer preminuo od posljedica povreda.

 "Lice N.B. će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas biti predato Tužilaštvu Brčko distrikta na dalje krivično-pravno postupanje", saopćeno je iz brčanske policije.

 

U saopćenju se navodi da je L.B. u subotu 00.20 dovezen u Urgentni centar Brčko gdje su mu konstatovane teške povrede, a preminuo je oko 3.30 časova.

 

"Obdukcijom je utvrđeno da je lice preminulo usljed zatajenja srca zbog psihičkih trauma koje su nastupile u ovom događaju", dodaje se u saopćenju.

 

Policija je tokom uviđaja utvrdila da je L.B. u dvorištu kuće u naselju Grčica fizički napao njegov sin N.B. O slučaju je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta, pod čijim nadzorom su preduzete istražne mjere i radnje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak