Obračun revizora i putnika: Ko je koga napao?

Radiosarajevo.ba
Obračun revizora i putnika: Ko je koga napao?

Jučer, u poslijepodnevnim satima, u vozilu preduzeća GRAS došlo je do obračuna kontrolora i putnika. Š.A (1989) je u 17:15 sati u prostorijama III policijske uprave prijavio da je oko 13:30 sati, na autobuskoj stanici Sokolje, u sarajevskoj općina Novi Grad, ušao u autobus GRAS-a, gdje ga je revizor S.E. fizički napao i nanio mu povrede. 

Iz GRAS-a kažu da je putnik napao revizora te da je on na bolovanju zbog povreda koje je zadobio u obračunu. 

"Putnik je napao službeno lice GRAS-a. Naš zaposlenik je na bolovanju. Policija će utvrditi činjenice i detaljnije okolnosti ovog događaja", rekla je za Radiosarajevo.ba Samira Kadić iz press službe preduzeća GRAS. 

Kako se navodi u izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo, povrijeđenom revizoru je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede. 

Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak