Novi detalji ubistva u Gradačcu: Žena ubijena tupim predmetom u blizini škole

0
Fena, Radiosarajevo.ba
Novi detalji ubistva u Gradačcu: Žena ubijena tupim predmetom u blizini škole

U gradačačkom naselju Požarike u subotu oko 19.40 sati odigrala se prava drama koja je rezultirala tragičnim ishodom i pronalaskom beživotnog tijela ženske osobe.

Službencima Policijske stanice Gradačac prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira jer se u Požarikama čula vika i galama.

Građani su nedugu potom prijavili i da se u neposrednoj blizini osnovne škole nalazi tijelo ženske osobe koja nije davala znakove života.

Užas u Hrvatskoj: Njemački državljanin uhvaćen kako u vodenom parku kamerom snima djecu

"Na mjesto događaja izašli su policijski službenici, ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac i istražitelji Odjeljenja kriminalističke policije PU Gradačac. Navodi prijave su potvrđeni, a dežurni ljekar je konstatovao smrt ženske osobe", rekli su u Upravi policije MUP-a TK.

Uviđajem je rukovodila dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva TK, a uhapšena je jedna osoba koja se dovodi u vezu sa navedenim događajem te je privedena u službene prosgtorije PU Gradačac.

Istraga je u toku, a sumnja se na krivično djelo ubistvo počinjeno tupim predmetom, navodno kamenim blokom. Avaz javlja da je za ubistvo osumnjičen Mehmed Selimović koji je itekako poznat policiji na području Gradačca. Za sada nije poznat motiv ubistva i on se utvrđuje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak