Novi detalji nesreće u centru Sarajeva: Pješakinja (47) zadobila teške povrede

0
Radiosarajevo.ba

MUP Kantona Sarajevo otkrio je nove detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila 29. jula u 22:55 sati na pješačkom prelazu preko kolovoza ulice Maršala Tita.

Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje M.F., rođene 1977. godine, nastanjene u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila Opel Corsa, kojim je upravljao F.H., rođen 2005. godine, nastanjen u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške povrede (fraktura potkoljenice) zadobila je 47-godišnja pješakinja, a ljekarska pomoć joj je ukazana na KUM-u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržana na daljem liječenju.

Reditelji BiH odgovorili Magodi: Vi niste adresa kojoj se obraćamo

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak