Nakon teške nesreće u BiH u kojoj su poginule četiri osobe: Nove informacije iz MUP-a ZDK

1
Radiosarajevo.ba
Nakon teške nesreće u BiH u kojoj su poginule četiri osobe: Nove informacije iz MUP-a ZDK

U ponedjeljak, 2. septembra, na regionalnom putu između Kaknja i Vareša policija je pronašla vozilo u kojem su se nalazile četiri smrtno stradale osobe.

"PU Kakanj je u 11:45 sati putem telefona zaprimila prijavu od strane građanina da je uočeno terensko motorno vozilo Toyota Land Cruiser u kojem se nalaze četiri tijela", kako je potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su bh. državljani, te su život izgubili nakon što su sa džipom sletili sa ceste.

Prvi trening Zmajeva u Nizozemskoj: Pogledajte kako se reprezentativni pripremaju

Kako je potvrdio za portal Radiosarajevo, portparol Samir Valentić iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, uviđaj trenutno traje. 

"Danas, 2. septembra, u 11:45 sati, policijska uprava Kakanj dobila je obavijest o nesreći na Lipovačkom Brdu gdje je uočeno terensko motorno vozilo Toyota Land Cruiser u kojem se nalaze četiri tijela, koje je sletilo u šumu". 

Nakon teške nesreće u BiH u kojoj su poginule četiri osobe: GSS Kakanj ide prema mjestu tragedije

Portparol Samir Valentić je još dodao da je "teren nepristupačan i da su tijela ispala iz vozila". 

Trenutno su na terenu dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, Kriminalistička policija MUP-a ZDK, specijalci, alpinistički tim za spašavanje. 

Prema nezvaničnim informacija kako saznaje portal Radiosarajevo, među poginulim su i direktor firme Bakir Spahić Delta Petrol Kakanj, te njegov brat S.S.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak