Nakon pogibije mladića iz BiH, djevojka objavila potresan status

Radiosarajevo.ba
Nakon pogibije mladića iz BiH, djevojka objavila potresan status

Jovana Price, djevojka od Radeta Lisice (25) iz Bosanske Gradiške koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Novoj Topoli, oprostila se od svog mladića potresnim statusom.

Nova tragedija na cestama u BiH: Mladić poginuo, troje povrijeđeno

"Pa dokle, Bože, više, dokle!!?Do kada mi misliš oduzimati drage osobe. Kada si krenuo prišao si meni i pitao me jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom, možda se ovo ne bi desilo, možda bi išli zajedno na Uranak, kako smo se dogovorili. Sutra sam trebala s tobom ići po vizu za Sloveniju... Nek' te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspela.. i nisam ti noćas uspela odgovoriti, volim i ja tebe", napisala je na svom Facebook profiluPrice.

Podsjetimo, Rade Lisica (25) iz Bosanske Gradiške je poginuo, a tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW-a, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Bosanske Gradiške, teško su povrijeđena dva lica, te su hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci. Još jedno lice je lakše povrijeđeno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak