MUP RS izdao važno saopćenje nakon ubistva Krunića

Radiosarajevo.ba

MUP RS-a apeluje i traži pomoć od građana da, ukoliko primijete osobu sa fotografije, da odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu broj 122.

Benedi Đuaknović

RTRS saznaje da se upravo Benedi Đukanović sumnjiči da je direktni izvršilac teškog ubistva Slaviše Krunića.

Policija je zbog ubistava Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsila Emilia Baldu i Gorana Milanovića dok je potjernica raspisana za saučesnikom Benedijem Đukanovićem.

"Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili osobe E.B. i M.G. koje se sumnjiče da su počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su se sinoć desila u Glamočanima, kod Banjaluke", saopšteno je danas iz MUP RS, prenosi SrpskaInfo.

Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

"Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim osobama raspisana je potjernica. Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala", saopšteno je iz MUP RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak