Mladić iz Laktaša prijavio sporni snimak policiji, a nakon toga izvršio samoubistvo

4
Radiosarajevo.ba
Mladić iz Laktaša prijavio sporni snimak policiji, a nakon toga izvršio samoubistvo

Prije nego što je izvršio samoubistvo u petak, 22-godišnji mladić Mladen Dulić prijavio je policiji u Laktašima sporni snimak koji je objavljen dan ranije na društvenoj mreži TikTok.

“Preminuli Mladen Dulić, pristupio je dana 28.10.2022. godine u Policijsku stanicu Laktaši, te je upoznao ovlaštena službena lica Policijske stanice Laktaši o objavljenom spornom snimku, nakon čega je istoga dana izvršio samoubistvo”, potvrđeno je za Mondo.ba u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci.

U Tužilaštvu kažu da su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijski službenici PS Laktaši u vezi s navedenim događajem odmah preuzeli sve potrebne radnje u vezi s ovim slučajem.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Policija o hapšenju radnika koji su ismijavali Mladena Dulića; porodica najavila tužbe

Podsjetimo, snimak na kojem su Mladen Dulić i radnik benzinske pumpe, na TikToku objavljen 27. oktobra, a mladić se ubio dan kasnije nakon što je na društvenim mrežama osvanuo videosnimak kojim se on ismijava, iako je samo došao na razgovor za posao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak